Реле теплове з термовимикачем для холодильника Indesit C00665718

Остання ціна: 210грн
Повідомте про появу
Зарезервувати товар
  • Опис

    Реле теплове з термовимикачем C00665718 призначене для захисту компресора холодильника Indesit від перегріву і перевантажень.

    Воно забезпечує автоматичне вимкнення компресора в разі досягнення критичних температур, що запобігає пошкодженню пристрою і подовжує термін його служби.

    Усередині реле розташований термочутливий елемент, який постійно відстежує температуру компресора. Термочутливий елемент реагує на підвищення температури до певного порогового значення. У разі досягнення критичної температури термочутливий елемент (зазвичай біметалічна пластина або терморезистор) починає деформуватися або змінювати свої властивості. Ця зміна викликає розмикання електричного кола. Розмикання електричного кола призводить до відключення живлення компресора. Це запобігає подальшому нагріванню та можливому пошкодженню компресора. Після вимкнення компресор остигає. Термочутливий елемент повертається у свій початковий стан у разі зниження температури до безпечного рівня. Електричний ланцюг знову замикається, і компресор автоматично перезапускається.

    Реле також може реагувати на перевантаження в електричній системі компресора, розмикаючи ланцюг за надмірних струмів.

    Це запобігає перегріванню та пошкодженню не тільки компресора, а й інших компонентів холодильника.

    Теплове реле з термовимикачем для холодильника Indesit - це важливий компонент, що забезпечує захист компресора від перегріву і перевантажень. Його встановлення сприяє підвищенню надійності та довговічності вашого холодильника, запобігаючи можливим поломкам і продовжуючи термін служби пристрою.

  • Характеристики
    Вид запчастини
    Реле
  • Аналоги 1
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг