Фреон SANMEI R422D (заміна R22) 11.3kg (Холодоагент R422D, Хладон-422D, Фреон 422, ДФУ-422D)

  • Під замовлення
Остання ціна: 4 850грн
Зарезервувати товар
  • Опис

    Фреон R422D (заміна R22)SANMEI11.3кг.


    ГФУ-417А, ГФУ-422А і ГФУ-422D є відносно недавніми розробками, заснованими на сумішах ДФУ з добавкою изобутана. Вони розроблені в якості холодоагентів прямого заміщення для існуючого холодильного обладнання на ГХФУ-22 без заміни мастильного холодильного масла. Ці холодоагенти навряд чи стануть широко використовуватися в новому холодильному обладнанні через необхідність певних компромісів, пов'язаних з їх холодопроизводительностью і іншими властивостями. Вони мають температурний глайд, в зв'язку з чим не підходять для обладнання з великим об'ємом заправки хладагентов або ресиверами, такими як: холодильні агрегати, централізовані системи і певні моделі чілерів. R-422A може використовуватися для охолодження і глибокого заморожування, а R-417A і R-422D можуть застосовуватися для среднетемпературних торгових систем охолодження і стаціонарного повітряного кондиціонування прямого розширення з використанням традиційних мінеральних або алкілбензольні масел. Практичний досвід експлуатації систем з цими холодоагентами поки вельми обмежений.

    При плануванні модернізації установки з R22

    Візьміть до уваги, що заміна холодоагенту призведе до зниження холодо-проізвотельності установки. Це пов'язано з термодинамічними властивостями холодоагенту. Високе значення температурного Глайда деяких сумішей може призвести до зниження продуктивності теплообмінника до 7%. Часткова розчинність з мінеральним маслом може знизити продуктивність теплообмінника ще на 5%. Зниження холодо- продуктивності може привести до таких наслідків:

    У деяких випадках це може бути компенсовано збільшенням часу роботи установки.

    Деякі застосування (такі, як пиво охолоджувачі і льодогенератори) вимагають стабільної холодопроизводительности. Для таких застосувань зниження холодо- продуктивності неприпустимо.

    Є обладнання, (таке, наприклад, як охолоджувачі пляшок і молоко охолоджувачі), яке розробляється відповідно до специфікації по продуктивності. Модернізація може привести до невідповідності специфікації.

    Рішення з простою заміною холодоагенту ніколи не може бути використано для установок з ресивером. У зв'язку із зниженим значенням взаємної розчинності HFC холодоагенту і мінерального масла, частково масло може акумулюватися на поверхні холодоагенту в ресивері, що не вступаючи в достатній кількості в клоака.

    Для установок з теплообмінниками затопленого типу (наприклад, кожух-трубні) потрібні холодоагенти з мінімальним значенням температурного Глайда (R404A або R507). Суміші з великим значенням температурного Глайда не можна застосовувати.

  • Характеристики
    Виробник
    Вага нетто, кг
    11.3
    Фреон
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг