• Під замовлення
Остання ціна: 5 020грн
Зарезервувати товар
  • Опис

    Витокошукач витоку фреонуVALUE VML1.


    Витокошукач фреону застосовується для кліматичного та холодильного обладнання з метою виявлення в ньому витоку холодоагенту. Цей мобільний інструмент відрізняється ефективною роботою, він актуальний навіть для пошуку витоків, що важко фіксуються.

    Витокошукач Value VML1 виконаний в компактних габаритах і має високу чутливість. Прилад із вбудованим літій-іонним акумулятором може працювати в автономному режимі до 8 годин. Серед інших особливостей та переваг течешукача даної моделі варто відзначити:

    - наявність напівпровідникового теплового сенсора, що робить витокошукач VML1 VALUE актуальним для пошуку витоків таких типів фреону, як CFC, HCFC і HFC;

    - швидкий час прогрівання датчика – 46 секунд після включення, що дозволяє оперативно виконувати роботи;

    - тривалий термін експлуатації, при правильному використанні витокошукач зберігає свою функціональність протягом багатьох років;

    - робота в трьох різних режимах чутливості, а також можливість роботи в безшумному режимі (без звукового оповіщення) завдяки наявності в течії візуального індикатора;

    - універсальна зарядка від кабелю міні-USB - час повного заряду становить близько 4,5 годин - в конструкції передбачений індикатор рівня заряду.

    Також важливою функцією витокошукача VML1 є можливість відсікання фонового значення. При цьому відсікання здійснюється простим натисканням на кнопку «Reset».

    Пристрій коректно працює в широкому температурному діапазоні від 0 до 40⁰С, а час реагування становить лише 3 секунди. Довжина щупа витокошукача становить 40см, що забезпечує приладу універсальність та можливість використання для будь-якої кліматичної та холодильної техніки.

  • Характеристики
    Виробник
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг