Набір вальцювальний LEETO LTT-808-I (дюймовий) D труби = 1/4” – 3/4”

  • В наявності
Ціна: 1 540грн
  • Опис

    Набір для розвальцювання труб LEETO LTT-808-I (дюймовий), розроблений спеціально для розвальцювання (розширення краю) мідних та алюмінієвих труб з метою створення герметичних з'єднань. Набір включає різноманітні вальцювальні головки, які дозволяють обробляти труби різних діаметрів.

    Набір для вальцювання – це інструмент, призначений для радіального деформування труби в отворі трубної решітки теплообмінного апарату з метою створення міцно-герметичного з'єднання.

    Висока якість розвальцювання мідних труб має важливе значення при монтажі систем кондиціонування та холодопостачання. Поверхня конуса, що утворюється при розвальцюванні, повинна бути максимально плоскою, рівною і гладкою, без задирок, борозенок, заломів. Цей процес необхідний для створення максимальної площі прилягання розвальцьованої ділянки трубки до штуцера, що в свою чергу знижує ризик витоку.

    Цей набір забезпечує просте та ефективне вальцювальне з'єднання труб, необхідне для обслуговування та створення надійних трубопровідних систем холодильного обладнання.

    Набір поставляється у кейсі, що забезпечує зручне зберігання та транспортування.

    У наборі затискачі із дюймовими розмірами. Розміри затиску: 1/4''-3/4''.

  • Характеристики
    Виробник
    Діаметр труби, mm
    6-19
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг