Манометричний колектор 1-вентильний LEETO LMG-1-S-H високого тиску

  • Під замовлення
Остання ціна: 545грн
Зарезервувати товар
  • Опис

    Манометричний колектор 1-вентильний LEETO LMG-1-S-H високого тиску.

    Манометричні системи (або манометричні колектори) - спеціальне обладнання, призначене для точного контролю тиску всередині холодильних систем та проведення процедур дозаправки холодоагентами і вакуумування.

    1-вентильні манометри - це пристрої з одним вентилем, який забезпечує ізоляцію між підключеними шлангами системи. Фахівці з обслуговування холодильних установок використовують це обладнання для перевірки герметичності системи, контролю тиску та інших важливих технологічних параметрів.

    При підключенні манометричної станції до холодильного агрегату і заправочного балону з холодоагентом, або до холодильного агрегату і вакуумного насосу використовуються спеціальні шланги. Вентиль на колекторі регулює потік холодоагенту між шлангами різних кольорів. Кольорові манометри (сині та червоні) використовуються для вимірювання тиску з різних сторін - всмоктування і нагнітання.

    Крім шкали тиску в атмосферах, на манометрах можуть бути шкали кипіння фреонів, причому для кожної шкали вказується марка холодоагенту, для якого вона призначена.

    Тип колектора: одновентильний.

  • Характеристики
    Виробник
    Тип
    1-вентильний
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг